/Cardboard 2.0.
Akcija
  • vr box

Cardboard 2.0.

14.90 9.90

Ni na zalogi

Google Cardboard samo 9,90€ + poštnina

14,90€

Ni na zalogi

Opis izdelka

Cardboard 2.0.

Cardboard 2.0. je izboljšana verzija predhodnega modela Cardboard 1.0., ki ga je konec 2014 predstavil Google.  VR box je narejen iz močne lepenke in z dvema lečama. Cardboard je že vnaprej sestavljen, zato je že ob prejemu pripravljen na uporabo.

Cilj Googla je bil ustvariti komercialen model VR izkušnje, ki omogoča cenovno dostopnost širni publiki. Po nekaj minutah predstavljenega še tako vročega Google Cardboard/a so razna podjetja množično začela ustvarjati VR očala. Tako se je pričela množična proizvodnja in razvoj  VR tehnologije, VR aplikacij, VR iger in seveda VR porn.

Cardboard 2.0. je odličen za gledanje filmov, video vsebin, sprehajanje po virtualnem svetu, igranju igric in spoznavati izobraževalne vsebine.
Odličen je tudi za vse tiste, ki želite izkusiti VR svet.

Zakaj izbrati Cardboard 2.0.?

  • Ima dobre leče
  • Kupiš ga po ugodni ceni
  • Je zložljiv
  • Primeren za večje telefone (Note 4, S7, iPhone 6….)
  • Kakovostni material

 

V kompletu s Cardboard boste prejeli:

– 1 Cardboard 2.0.

– 1 navodila za uporabo v Slovenskem jeziku

 

Daljinski Bluetooth upravljalnik je ločena naprava in je ni v kompletu z napravo, lahko pa jo dodatno naročite kar skupaj z napravo. Omogoča preprosto klikanje in upravljanje miške na ekranu pametnega telefona, skupaj še z 8 gumbi/kontrolami, ki omogočajo kontroliranje jakosti zvoka, pomikanje naprej nazaj in drugo. Na daljincu lahko nastavite gumb na “Android” (Samsung, Sony, LG, Huawei itd.) ali na “iOS” (Apple iPhone, Pear iPad). Ker se pri mnogih (neodklenjenih) Apple napravah pojavljajo težave, odsvetujemo nakup daljinca za iPhone.

V kompletu z embalažo in daljincem so slovenska navodila, potrebni bateriji (2x AAA) nista priloženi.

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Cardboard 2.0.”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja