/VR Max
Akcija

VR Max

40.00 34.90

Ni na zalogi

VR Max ponujajo za svojo ceno vse in še več. Nastavljiv VR Box na več načinov je odličen tako za starejše, kot za mlajše.

Sedaj samo 34,50€

Ni na zalogi

Opis izdelka

VR Max

VR Max so izjemno priljubljena VR očala. Primerna so za gledanje VR filmov, video vsebin ter za igranje VR igric in aplikacij.

VR Box VR Max so inovativna in praktična očala. Njihova prednost je v tem, da so nadstandardne asferične leče z visoko 40mm prepustnostjo, ki omogočajo 5,2-kratno povečavo HD VR vsebine.  Neverjetni vidni kot pa obsega do kar 102° kar je veliko pri tako ugodnih VR očalih.
Dobra vgrajenost leč pa omogoča, da se te enostavno čistijo ali zamenjajo.
Očala imajo ergonomsko obliko, to pomeni, da so udobne za uporabo, se prilegajo obrazu in imajo nastavljive leče in trak.  To pomeni, da si uporabnik očala popolnoma prilagodi njegovi potrebi – višini svojega obraza ter širini in višini oči. Pokrov očal pa poskrbi za fantastičen videz.

VR Max so primerna tako kot za mlajše, tudi za starejše. Večinoma joh priporočamo tistim, ki želijo v VR vsebinah uživati dlje časa. Saj VR Max uporabnika in njegove oči manj utrudijo. Očala Max so primerna za daljše VR filme, za VR porn, VR serije in ostalo vsebino.

 

Ostale prednosti:

  • Ima visokozmogljive leče
  • So lepega videza
  • Kakovostne na otip
  • Nastavljiva globina in širina leč
  • Nastavljiv trak
  • Za od 4 do 6 palične telefone
  • Enostavna uporaba
  • Do kar 102°vidni kot

 

Daljinski Bluetooth upravljalnik je ločena naprava in je ni v kompletu z napravo, lahko pa jo dodatno naročite kar skupaj z napravo. Omogoča preprosto klikanje in upravljanje miške na ekranu pametnega telefona, skupaj še z 8 gumbi/kontrolami, ki omogočajo kontroliranje jakosti zvoka, pomikanje naprej nazaj in drugo. Na daljincu lahko nastavite gumb na “Android” (Samsung, Sony, LG, Huawei itd.) ali na “iOS” (Apple iPhone, Pear iPad). Ker se pri mnogih (neodklenjenih) Apple napravah pojavljajo težave, odsvetujemo nakup daljinca za iPhone.
V kompletu z embalažo in daljincem so slovenska navodila, potrebni bateriji (2x AAA) nista priloženi.

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “VR Max”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja