Opis izdelka

VR Shinecon G04C

VR Shinecon G04C so VR Očala nove generacije. Nastavljive leče in trak, ter gumb na dotik še toliko bolj izpopolnijo VR izkušnjo. Shinecon Touch izmed bolj popularnih VR očal, priljubljena predvsem za gledanje filmov in video vsebine, ter prav tako za igre (VR games) in aplikacije.

Kompatibilni operacijski sistem: iOs, Android
Tip garancije: Ni garancije
VR Očala (model): Shinecon
Kompatibilni (pametni) telefoni: 3.5 – 6 palični Smart telefoni
Nastavljiva razdalja leč 56-72mm
Nastavljiv trak za glavo

Tip očal: VR Očala
Material: ABS
Barva: Črna
Teža: 0,388 kg
Dimenzije: 202*140*100mm

Prednosti:
Nova generacija VR Očal

3D VR Očala za pametne telefone 3.5 – 6 palični
Nastavljive leče in trak
Smartphone pretvori v domači 3D kino
Kakovostna in ugodna VR Očala

 

Nakup VR Očal

VR Shinecon Touch so kakovostna in ugodna VR Očala. Imajo nastavljive leče in trak. Imajo zorni kot 110° in podpirajo od 3.5 do 6.0 palične telefone.
VR Shinecon Touch imajo »touch« gumb, kar jih naredi edinstvene in lahke za uporabo.
Kakovostni materiali in prefinjen dizajn so še pika na i.
Za boljšo izkušnjo v virtualnem svetu vam priporočamo nakup VR daljinca.

Očala so postala velika stvar med zabavo in izobraževanjem. 3D tehnologija povezana s pametnim telefonom je uporabna na vseh področjih. Počutite se kot del igrice, potujte na drugi konec sveta iz svojega domačega sedeža in učite se raznorazne stvari.

 

VR Games

Z VR Aplikacijami in posnetki lahko doživite in si ogledate marsikaj. Vse od napetih strelskih igric do miselnih igric. Z VR Očali lahko premagate strah pred višino, ste prisotni pri operaciji srca in še več..
Aplikacije kompatibilne z VR Očali lahko najdete v trgovini z aplikacijami (App store in Google Play). Pod iskanim izrazom »VR« lahko izbirate med več kot +1000 zanimivimi aplikacijami.

 

VR Daljinec

Daljinski Bluetooth upravljalnik je ločena naprava in ni priložena v kompletu z napravo, lahko pa jo dodatno naročite kar skupaj z napravo. Omogoča preprosto klikanje in upravljanje miške na ekranu pametnega telefona in je nepogrešljiv dodatek pri VR Očalih.

VR Daljinec B01daljinec-bo1

Daljinec B01 je enostaven in odličen bluetooth upravljalnik. Z njim lahko upravljaš telefon in je odličen pri igranju igric. Kompatibilen je z operacijskima sistema Android in iOs.  Deluje pa na razdaljo 10 metrov. Uporaba pri dveh AAA baterij zdrži več kot 40ur.

VR Daljinec RA8daljinec-ra8

RA8 je enostaven Bluetooth upravljalnik VR očal. Nastavljiv je za iOs ali Android.

VR Daljinec C07

Daljinec C07 je ergonomsko oblikovan daljinec za VR Očala. Odlično se prilega v roke in omogoča prijetno igranje igric ali uporabljanje aplikacij.  Pohvali se lahko z dodatkom »Joystick«, ki pripomore k še toliko boljši izkušnji igranja VR igric!
Vgrajena baterija Li-3.7V 400mAh se polni preko USB kabla in je prav tako kompatibilen z operacijskima sistema iOs in Android.daljinec-co7

Daljinec C08

Daljinec C08 ima enake specifikacije in lastnosti kot C07, le da ima priložen držalo za telefon, saj ga lahko uporabljate tudi brez VR Očal!

V kompletu z embalažo in daljincem so slovenska navodila, potrebni bateriji (2x AAA) nista priloženi.