Opis izdelka

VR Z4

VR Z4 so namenjena uporabnikom, ki želijo res vrhunsko VR izkušnjo. So najboljši VR Box v svoji kategoriji, saj imajo nastavljive leče in trak in poleg tega vgrajene zvočnike ali slušalke. So višje kakovosti od ostalih izdelkov v naši ponudbi.  Za svojo ceno ponujajo vse in še več.
Za razliko od ostalih VR očal ima Z4 napreden in poenostavljen sistem za ustavitev pametnega telefona, saj se prodojen okvir odpre s pritiskom na gumb na vrhu naprave. Telefon vstavite skozi režo, tako da ni potrebno  pokrova ponovno odpirati.
VR očala Z4 so popolnoma nastavljiva, kar pomeni, da si lahko uporabnik nastavi in prilagodi kakor želi.
Leče imajo kar 120°vidni kot, so nastavljive v globino in širino.

 

Ostale Prednosti VR Očal Z4:

 

– Nastavljiva globina leč

–  Nastavljiva širina leč

-Nastavljiva dolžina traku

-Zelo udobni materiali

-Vgrajene HQ Slušalke

– Nastavljiva dolžina slušalk

– Za od 4,7 do 6,2 palčne telefone

-Enostavna vstavitev telefona

– Do 120° vidni kot

Daljinski Bluetooth upravljalnik je ločena naprava in je ni v kompletu z napravo, lahko pa jo dodatno naročite kar skupaj z napravo. Omogoča preprosto klikanje in upravljanje miške na ekranu pametnega telefona, skupaj še z 8 gumbi/kontrolami, ki omogočajo kontroliranje jakosti zvoka, pomikanje naprej nazaj in drugo. Na daljincu lahko nastavite gumb na “Android” (Samsung, Sony, LG, Huawei itd.) ali na “iOS” (Apple iPhone, Pear iPad). Ker se pri mnogih (neodklenjenih) Apple napravah pojavljajo težave, odsvetujemo nakup daljinca za iPhone.
V kompletu z embalažo in daljincem so slovenska navodila, potrebni bateriji (2x AAA) nista priloženi.